פרטיות
התמונות המשפחתיות נשארות שלכם.
Klikz אוסף רק את מה שנדרש כדי לאסוף את תמונות המשפחה, להכין את האלבום ולאפשר למשפחה לראות אותו.
עודכן ב־23 באוגוסט 2026מה אנחנו אוספים
אצל המארח נשמרים השם וכתובת האימייל שמתקבלים מהכניסה עם Google, וכן פרטי האלבום. אצל בני המשפחה נשמר השם הפרטי שהם מקלידים. נשמרים גם התמונות שהועלו, נתוני המצלמה הזמינים, כיתובים, תגובות ולבבות שנוספו באלבום.
איך משתמשים בתמונות
השימוש בתמונות נועד להכנת האלבום: עיבוד ההעלאה, חלוקה לימים, איתור טשטוש וכמעט־כפילויות, זיהוי אנשים בתוך אותו אלבום, הכנת בחירה ראשונית ויצירת העימוד וה־PDF. שירותים אוטומטיים עשויים לעבד את התמונות לצרכים האלה. המארח עובר על התוצאה.
מי יכול לראות אלבום
המארח יכול לראות את האלבום בזמן ההכנה. כל מי שמחזיק בקישור הפרטי והקשה לניחוש יכול להוסיף תמונות ולראות את האלבום המשפחתי, ולכן צריך לשתף אותו רק עם הקבוצה המיועדת. האלבומים אינם גלריות ציבוריות ואינם מופיעים בחיפוש.
מה אנחנו לא עושים
איננו מוכרים תמונות משפחתיות, משתמשים בהן לפרסום או משתמשים בפנים מאלבום אחד כדי לזהות אנשים באלבום אחר. Klikz יוצר קובץ שמוכן להדפסה; התמונות אינן נשלחות לבית דפוס אלא אם שירות כזה יתווסף במפורש ובהסכמת המארח.
מחיקה
המארח יכול למחוק אלבום מאזור המארח. הפעולה מוחקת את רשומות האלבום ואת קובצי התמונות השמורים. בן משפחה שרוצה להסיר תמונה או תרומה צריך לפנות למארח, או לפנות אלינו עם קישור האלבום והפרטים שנדרשים כדי לאתר אותה.